Cesty katecheze - časopis pro katechetiku a náboženskou pedagogiku

Hlavní menu:

02.11.2011, autor: Marie Zimmermannová, kategorie: Aktuality

Třetí ročník jsme uzavřeli tématem "Církev"

Děkujeme našim čtenářům za zájem o tento časopis, který je přednostně určen pro další vzdělávání ka katechetické službě. Vaše náměty k obsahu příštího ročníku velmi přivítáme. Pište, prosíme, na adresu redakce@cestykatecheze.cz.

Vám, kdo používáte e-mailovou adresu, pošleme do konce roku přehled o uveřejněných článcích a pomůckách i s odkazy na internetové stránky. Budeme Vám také vděčni za doporučení revue těm, kteří se s ní ještě nesetkali a věnují se nějaké formě katechetické nebo evangelizační činnosti.

Příští ročník plánujeme ve stejném režimu, jako byl ten letošní. To znamená, že vyjdou tři čísla. V této době připravujeme jejich témata s ohledem na svátost biřmování, kterou nám do centra pozornosti dali naši biskupové v rámci pastorační přípravy na rok 2013, spojený s 1150. výročím příchodu sv. Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu. Obsah časopisu nebude určen jen těm, kteří přípravu k biřmování vedou nebo se na ní podílejí, ale budeme pamatovat i na ostatní typy katecheze a na výuku náboženství. Počítáme opět i s praktickou přílohou.

Výše předplatného zůstane stejná jako v roce 2011, tj. základní předplatné 150 Kč, dárcovské předplatné 250 Kč, snížené předplatné 100 Kč. Předplatné můžete zaplatit složenkou, kterou máte vloženou v tomto čísle, nebo převodem z účtu (v tom případě použijte údaje uvedené na Vaší složence). Pokud o další předplatné nemáte zájem, podejte, prosíme, zprávu na adresu redakce.

Distribuci revue na Slovensku bude zajišťovat Diecézny katechetický úrad v Žilině. Informace pro nové zájemce naleznete na www.cestykatecheze.cz v rubrice „Předplatné“. Těšíme se na setkání s Vámi v příštím ročníku!

redakce

© Redakční systém: Webdesignum 2009 - 2011